středa 19. října 2011

Přečteno zadarmo

MetroTenhle plátek je zadarmo. Je o něj snad zájem. Jako o všechno, co se nemusí platit. Důchodci na něj prý čekají u stanovišť, kde se prodává, odnášejí víc výtisků, a rozdávají. Jsem důchodce, času by mi bylo líto. Šel jsem od tramvaje (ne z Kauflandu, z nemocnice!), viděl jsem opuštěný výtisk Metra, pršelo na něj, zvedl jsem ho, a odnesl domů, do tepla. Kafe jsem si k němu udělal.
Početl jsem si.
Češi kradou jako straky, prý nejvíce v celé Unii. Já myslel, že nejvíc skáčou.
V Praze je pánské kadeřnictví, kde obsluhují dámy v prádle! 490 za základní Basic (?) je maličkost. Stačí pětka jako tuzér? Obsluha prý musí být komunikativní, musí umět stříhat. Ještě, aby neuměla. Je fajn, že v provozovně funguje zdarma wi-fi signál. Pokud by kadeřnice nebyla podle mého vkusu, můžu si na notebooku nalovit erotické stránky.
Penta bude stavět kolem Masaryčky, ale neví kdy. Snad se toho nedožiju.
Předváděcí akce ubližují seniorům. Šidí je. Mám je litovat? Chtějí něco získat za málo...Ještě mě na žádné předváděcí akci neošidili. Možná proto, že se jich nezúčastňuju.
Životní pojištění si raději nejdřív řádně promyslete. Měl bych strach, že budu promýšlet, mezitím se stane, že nebude co pojišťovat.
Jak se nebát investic. Spořící účty jsou zpět a s vysokým úrokem. Akcie nejsou žádná věda. Investovat lze i mimo banku. Samý chytrý, vědí, co bych měl činit se svými penězi. Podle fotek radí lidi, ekonomové, kteří vystudovali už po roce 1989, protože ekonomie má budoucnost. Teď se musí nějak živit.
Fotbalisté Plzně chtějí i na Nou Campu hrát aktivně. Budiž. Třeba bude Pán Bůh mít náladu na zázraky.
Program televize. Dobrý, nemusím bednu pouštět.
Ještě musím dopít kafe. Noviny dám do tříděného odpadu!

Žádné komentáře: